diumenge, 6 de març del 2011

Exposició pública dels processos de producció i difusió

En la mateixa línea del que hem vingut exposant en aquest bloc, un altre dels factors "gonzo" d'Emboscall ha de ser la forma de finançar-se, en la qual s'hi vol implicar tant els autors com el públic lector/receptor.

Ja hem expressat, si més no ímplicitament, la nostra intenció de conscenciar l'autor del cost dels tiratges: perquè se'n faci (co)responsable, perque en tingui consciència, sobretot per evitar la sobreproducció, per raons econòmiques i ecològiques.

Això ha de venir, necessàriament, compensat per una transparència total del procés; així, periòdicament, es facilitaran aquestes dades a l'autor de cada publicació. Unes dades que, a més (i sempre que l'autor hi estigui d'acord) es publicaran al bloc de la col·lecció corresponent, de manera que també el públic en general hi tingui accés.

La intenció és que el públic, el lector efectiu (qui ha adquirit el llibre) i el potencial (la persona que es plantegi de comprar-lo) sàpiga com es reparteixen els diners que s'hi gasta, i es faci una idea força exacta de quin és el nostre funcionament real.

De moment, podeu consultar el document relatiu al seguiment dels següents llibres:



Eines per a la producció (Foto: Bosc)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada